Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
Kayseri Haberleri
»
Kayseri Haberleri
»
KÖYLÜYÜ KORKUTAN “DOLANDIRICILIK”
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: KÖYLÜYÜ KORKUTAN “DOLANDIRICILIK” (Okunma sayısı 1670 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
KÖYLÜYÜ KORKUTAN “DOLANDIRICILIK”
«
:
25 Şubat 2010, 16:45:48 »
Ramazan Bayramı’nın ikinci günü kaybolan 2’si kardeş 3 çocuktan henüz haber alınmamışken, Kocasinan’a bağlı Yüreğil Köyü’nden yaşanan bir gelişme korku ve paniğe neden oldu. Milli Eğitim Müdürlüğü’nden geldiğini öne süren bir kişi iki çocuğu İzmir plakalı aracına alınca köyü Jandarmadan yardım istedi. Jandarma olaya el koyarken, daha önceden dolandırıcılıktan sabıkası olduğu öne sürülen kişi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Ramazan Bayramı’nın ikinci günü kaybolan Ahmet Tuna ve Dilruba Tekin kardeşler ile Türkan Ay isimli çocuktan henüz haber alınamazken, Kocasinan’a bağlı Yüreğil Köyü’nden yaşanan bir gelişme korku ve paniğe neden oldu. Yüreğil Köylerinin yüreklerini ağızlarına getiren olay, esrarengiz bir telefonla başladı. Neredeyse köydeki herkesi araya bir kadın, Milli Eğitim Müdürlüğü’nden aradığını belirterek, akşam saatlerinde kendilerini ziyaret edeceklerini belertti. Bu görüşmenin ardından akşam saatlerinde İzmir plakalı bir otomobil köyde göründü. Mehmet Ülger’in evini aradığını ifade eden şahıs daha Mehmet Ülger’in oğlu ve bir çocuğu otomobiline aldı. Bazı köylüler çocukları otomobiline alan şahsın ana yola yöneldiğini ancak köylülerin bunu fark etmesinin üzerine yeniden köyün içine yöneldiğini ileri sürerek, jandarmayı aramış. Söz konusu şahıs Mehmet Ülger’in evinde de milli eğitim Müdürlüğü’nden geldiğini öne sürerek, Mehmet Ülger’in çocuğunu adeta sorguya çekmiş. Jandarma’nın devreye girmesinin ardından köylüler rahat bir nefes almış. Dolandırıcılıktan sabıkası olduğu iddia edilen şahıs çıkarıldığı mahkemenin ardından tutuklandığı öğrenildi.>kaytv
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi