*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: AKP GRUP BAŞKANVEKİLİ TEKELİOĞLU, MHP’LİLERE YÜKLENDİ!  (Okunma sayısı 1907 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• Yönetici
  • Kahraman Üye

İl Genel Meclisi Başkanı Saadettin Aydın ile MHP Grup Başkanvekili Halit Demir, arasında bir küskünlük mü var? İşte bu sorunun yanıtı meclisin Mart ayı toplantılarının dördüncüsünde gün yüzüne çıktı. Mecliste konuşan Başkan Saadettin Aydın, Demir, başta olmak üzere hiçbir meclis üyesine dargın olmadığını belirtti. Diğer yandan mecliste söz alan AKP Grup Başkanvekili Mustafa Fikri Tekelioğlu, MHP’li üyelere yüklendi. “Ben her toplantıda az konuşmak için sabrediyorum ama siz sabrımızı taşırıyorsunuz” diyen Tekelioğlu, ayrıca AKP’liler olarak idarenin yedek parçası ya da kalkanı olmadıklarını söyledi.İl Genel Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak için bir kez daha toplandı. Saadettin Aydın, başkanlığında gerçekleştirilen Mart ayı toplantılarının dördüncüsüne “üslup” ve “küslük” kelimeleri damgasını vurdu. Mecliste söz alan MHP Grup Başkanvekili Halit Demir, İl Genel Meclis Başkanı Saadettin Aydın’ın, mecliste yaşadıkları bazı tartışmalar nedeniyle kendisine dargın olabileceğini ima etti. Demir, ayrıca meclisin çalışma şeklini de eleştirerek: “Birilerinin işine gelmiyor diye burada bütçe belirlersek, çalışmalarımızı buna göre ayarlarsak, sağlıklı bir iş yapmış olmayız. Bu nedenle birilerine kalkan olmayınız” dedi.Demir’in yaptığı açıklamaların ardından konuşan Meclis Başkanı Saadettin Aydın ise Demir, başta olmak üzere hiçbir meclis üyesi ile arasında bir sorunun olmadığını belirtti.Mecliste daha sonra konuşan AKP Grup Başkanvekili Mustafa Fikri Tekelioğlu ise bazı MHP’li üyeleri eleştirdi. “Meclisin bulunduğu halden memnun değilim” diyen Tekelioğlu, meclisin kamuoyunda polemiklerin ve tartışmaların olduğu bir arena gibi algılandığını ifade etti.Tekelioğlu, ayrıca kendisini eleştiren ve “Neredeyse İl Genel Meclisi üyeliğinden emekli olacak” şeklinde açıklamalarda bulunan MHP’li Osman Koç’a da tepki gösterdi. Tekelioğlu: “Ben tecrübem ve karizmamla konuşuyorum. Siz buna alkış tutacaksınız. Teessüf ederim” diye konuştu. “Ben her toplantıda az konuşmak için sabrediyorum ama siz sabrımızı taşırıyorsunuz” diyen Tekelioğlu, ayrıca AKP’liler olarak idarenin yedek parçası ya da kalkanı olmadıklarını söyledi.Tekelioğlu’nun kendisi ile ilgili sözlerinin ardından konuşan MHP’li Osman Koç ise “Biz dik temsil ettiğimiz vatandaşlar adına duruşumuzu sürdürürüz. Birileri bize vuruyorsa cevabını da alır” şeklinde konuştu.Diğer yandan meclis toplantısının sonunda Başkan Saadettin Aydın’ın, MHP’li Halit Demir’i çay içmeye davet etmesi ve bunun üzerine de AKP’li Hamdi Andaç’ın: “Başkanın MHP’li arkadaşlar bizi pilav yemeye çağırmadı ama” şeklinde esprili açıklamada bulunması da meclisteki gergin havayı yumuşattı.>kaytv