Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
Kayseri Haberleri
»
Kayseri Haberleri
»
GÖSTERE GÖSTERE YARDIM
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: GÖSTERE GÖSTERE YARDIM (Okunma sayısı 2004 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
GÖSTERE GÖSTERE YARDIM
«
:
31 Ekim 2010, 22:28:30 »
Kimse Yokmu Derneği Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Melikgazi Belediyesi İlköğretim Okulu''nda eğitim gören ve maddi imkansızlık nedeniyle okula önlüksüz, çantasız, çorapsız ve yırtık ayakkabı ile gitmek zorunda kalan öğrencileri ziyaret ederek çeşitli yardımlarda bulundu.
Yardımlar öğrencilere adeta “teslim töreni” ile verilirken, dernek şube başkanı Abdurrahman Haskaraman, çorapsız ve yırtık ayakkabılarla okula gelen öğrencilere yeni ayakkabılarını objektifler karşısında elleriyle giydirdi.
Hayırseverlik faaliyetleri ile tanınan Haskaraman, burada yaptığı açıklamada, kurulduğu günden bu yana yoksullukla mücadele gayreti içinde olan derneklerinin hem Türkiye''de hem de yurt dışında muhtaç insanların temel ihtiyaçlarının karşılanması için yardım kampanyaları düzenlediğini söyledi.
Kayseri''de de Melikgazi Belediyesi İlköğretim Okulu''nda ve Sancaktepe İlköğretim Okulunda eğitim gören toplam 350 öğrenciye çeşitli yandımlarda bulunduklarını ifade eden Haskaraman, şöyle devam etti:
“Derneğimiz aracılığıyla bu yardımları veren, öğrencilerimizin yüzünü güldüren hayırseverlere minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu yardımların devam etmesi ve minik yavrularımızın yüzündeki bu tebessümün eksik olmaması için duyarlı hayırseverlerimiz her zaman derneğimizin yanında olmuşlardır. Bizden desteklerini esirgelemeyen tüm Kayserililer''e teşekkür ediyorum.”
Haskaraman, kurbanlarını sel felaketinin yaşandığı kardeş Pakistan halkına bağışlamak isteyen hayırseverin derneklerine başvurabileceğini sözlerine ekledi.
Gülümsemenin dert ve sıkıntıları bir süreliğine de olsa ortadan kaldırdığını söyleyen Haskaraman, "Bizler ihtiyaç sahibi ve mutsuz insanlarımızın yüzlerinde gülümseme ve yarınlara umutla bakmalarına katkı sağlamak gayesiyle yola çıktık ve bu amaç doğrultusunda çaba harcıyoruz" dedi.>>>kayserihaber.com.tr
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi