*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: DENGİZ’DEN O MEKTUBA AÇIKLAMA  (Okunma sayısı 1871 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• Yönetici
  • Kahraman Üye
DENGİZ’DEN O MEKTUBA AÇIKLAMA
« : 02 Kasım 2010, 21:18:32 »

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Kayseri Baro Başkanlığı’ndan HSYK üyeliğine getirilen Kayseri Baro Başkanı Ali Aydın''a referandumdaki özverili çalışmalarından dolayı yazdığı mektup için açıklama gönderdi. Dengiz''in yazılı açıklaması şöyle:
“AK Parti Kayseri İl Teşkilatı olarak 12 Eylül Anayasa değişikliği referandumunda sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerinin de içinde bulunduğu çok sayıda ziyaret gerçekleştirdik.
Bu kuruluşlardan bazıları açık olarak referandumda evet oyu kullanacaklarını belirtmiş, bazıları ise doğal olarak çekimser tavırlar ortaya koymuştur.
12 Eylül sonrası Kayseri’de %73.3 oranında evet oyu ile bizim arzu ettiğimiz yönde bir sonuç ortaya çıkmıştır.
İl teşkilatı olarak referandum sonrası yeniden sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretleri yaptık ve ardından da sekreteryamıza verdiğimiz talimatla Teşekkür mektupları gönderdik.
Bu mektupların hepsi standart olarak yazılmış ve tüm kuruluşlara gönderilmiş olan aynı metinlerden oluşmuştur.
Bu mektubun sadece Baro Başkanı Sayın Aydın’a gönderilmesi söz konusu değildir.
Gönderilen mektubun sonrasında sayın Ali Aydın beyin Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) üyeliğine seçilmesi bazı çevrelerce spekülasyon konusu yapılmıştır.
Bu tutum bizleri üzdüğü gibi sanırım sayın Ali Aydın’ı da üzmüştür. Kayseri’den bir kişinin devletin yüksek makamlarında olması tüm Kayseri halkı gibi bizleri de sevindirir ve gururlandırır.
Bu nedenle söz konusu teşekkür mektuplarının bir çok STK ve Siyasi partiye gönderildiğini bir kez daha hatırlatır ve şehrimizden önemli bir makama getirilen Sayın Ali Aydın ve onun gibi insanları bu şekilde spekülatif haberlerle yıpratılmaması gerektiğini belirtmek isterim.
Ayrıca bu vesile ile HSYK üyesi seçilen sayın Ali Aydın’a da yeni görevinde başarılar diliyorum”
>>>kayserihaber.com.tr