Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
Kayseri Haberleri
»
Kayseri Haberleri
»
Vali küçük çocuğun yüzünü güldürdü
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Vali küçük çocuğun yüzünü güldürdü (Okunma sayısı 3465 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
Vali küçük çocuğun yüzünü güldürdü
«
:
25 Haziran 2011, 11:35:16 »
Kayseri'de ilköğretim ve ortaöğretimde eğitim maratonunu tamamlayan 272 bin öğrenci karne sevinci yaşadı.
Kayseri Valisi Bilici, evde eğitim görmek zorunda olan lösemi hastası 7. sınıf öğrencisine karnesini verirken, tüm öğrencinin yaz tatilinde bol bol kitap okumaları konusunda tavsiyelerde bulundu.
Talas İlçesi Şehit Yüzbaşı Levent Çetinkaya İlköğretim Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Vali Mevlüt Bilici, Talas Kaymakam Vekili Azmi Çelik, Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Köker katıldı.
4-A sınıfına gelen Vali Bilici, öğrencilerle sohbet etti. Burada onların ileriye dönük hedeflerini dinleyen Vali Bilici, bazı öğrencilere İstiklal Marşı ile Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okutturdu.
Öğrencilere başarıya giden yolun ipuçlarını veren Vali Bilici, bunların çok çalışmak ve ailelerinin sözünü dinlemek ile vatanını sevmek olduğunu ifade etti.
Vali Bilici daha sonra 4. sınıflarda okul birincisi olan Aleyna Üzkan ile 8. sınıflarda birinci olan Ertuğrul Hasbutçu'nun karnesini verdi.
Vali Bilici ve beraberindekiler daha sonra Lösemi hastalığı nedeniyle okuluna devam edemeyen ve evde eğitimini tamamlayan Fatma Mustafa Hasçalık İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi İsmail Özcan'ı da Talas'ta bulunan evinde ziyaret etti. Kayseri'de 17 tane aynı durumda olan öğrencilere evlerde eğitim veren öğretmenlere teşekkür eden Vali Bilici, Özcan'a Çanakkale'ye beraber gitme sözü verdi.
Gazetecilere yaptığı konuşmada, Kayseri'de ki okulların fiziki ortamların yüksekliğinden bahsederken, önümüzdeki eğitim döneminde kalite ve başarı çıtasını yükseltme adına ellerinden gelen çalışmayı yapacaklarını kaydetti.
Vali Bilici, öğrencilerin bir yandan ders yönünden diğer yandan da sosyal faaliyet alanlarında da başarılı olmasını istediklerini sözlerine ekledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata ise, öğrencilerin başarısında olduğu gibi başarısızlıklarında da velilerin ve öğretmenlerin payının olduğunu dile getirdi. Karnesinde zayıf olan öğrencilerin velilerine seslenen Ayata, “Başarısızlığının nedenlerini çocuğunuzla beraber bulmaya çalışın ve onları rencide edip, üzmeyin” dedi.
Ayata; “Veliler çocuklarını başarıya yönlendirmeli ve bu konuda motive etmelidir. Çocuklarının eksiklerini tamamlamalarına yardımcı olmalıdır. Kimse dört dörtlük değil. Herkesin eksiklikleri vardır” şeklinde konuştu.
internetkayseri.com
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »