Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
Kayseri Haberleri
»
Kayseri Haberleri
»
”ANNELER GÜNÜ” DEDİKODUSU ORTALIĞI KARIŞTIRDI!
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: ”ANNELER GÜNÜ” DEDİKODUSU ORTALIĞI KARIŞTIRDI! (Okunma sayısı 2486 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
«
:
11 Mayıs 2009, 00:56:58 »
Hükümetin Anneler Gününe özel kimlik numarasının sonu 4 olan annelere 400 TL para vereceği yönündeki dedikodu ortalığı karıştırdı. Asılsız habere inanan vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren Ziraat Bankası’na akın etti. Banka yetkililerinin böyle bir durumun olmadığı yönündeki uyarılarına rağmen bazı vatandaşların banka önünden ayrılmamaları ise dikkat çekti. İşte şimdi, size burası Türkiye dedirtecek bir haber daha.Yaşanan ekonomik kriz ve gittikçe ağırlaşan hayat şartları yurdum insanın da olumsuz etkiliyor. Her güne yeni bir umutla başlayan vatandaşlar, artık havadan para yağacak dedikodusuna da bile inanır hale geldi. Şimdi nerden çıktı demeyin. Çünkü bugün Ziraat Bankası önünde yaşanan yoğunluk bu gerçeği de gün yüzüne çıkardı. Hükümetin Anneler Gününe özel kimlik numarasının sonu 4 olan annelere 400 TL para vereceği yönündeki dedikoduya inanarak banka önüne gelen dar gelirli vatandaşlar, banka önünde ver içerisinde yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Kimisi çocuğuyla kimisi eşiyle kimlik numarasının son rakamının 4 olmasının verdiği mutluluk ve rahatlıkla banka önüne geldi. Ancak bir süre 400 TL hayaliyle banka önüne gelen vatandaşlar umutları tüketen haberle karşılaştı. Banka yetkilileri, haberin asılsız olduğunu ve böyle bir durumun söz konusu olmadığını vatandaşlara anlattı. Ancak bazı vatandaşlar buna inanması ya da inanmak istemedi.Niğde’den dahi gelenlerin olduğu Ziraat Bankası önündeki vatandaşlardan bazılarının ise yetkililerin uyarılarına rağmen “Komşulardan para alan var. Ben de o yüzden geldim” şeklindeki sözleri ise dikkat çekti. Hal böyle olunca banka önünde yaşananlar insana bir kez daha “Burası Türkiye ve umut fakirin ekmeği” dedirtti. >>> kaytv
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi
»
Kayseri Haberleri
»
Kayseri Haberleri
»