*
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88

Gönderen Konu: İçerisinde sensör barındıran basketbol eğitim topu, "94Fifty"  (Okunma sayısı 2250 defa)

Çevrimdışı melleseferi

• Yönetici
  • Kahraman Üye
İçerisinde sensör barındıran basketbol eğitim topu, "94Fifty"

Teknoloji geliştikçe birçok farklı alan ile hayatımıza girmeye devam ediyor. Bu doğrultuda geliştirilmiş bir ürün olan 94Fifty, performans ölçümleri için içerisinde sensör bulunduran bir basketbol topu.

InfoMotion Sports Technologies tarafından geliştirilen bir ürün olan 94Fifty, kişisel basketbol eğitimleri için geliştirilmiş özel bir ürün. Sadece çok ileri düzey sporcuların özel eğitim koçlarına ve gelişmiş eğitim teknolojilerine sahip olabildiğini belirten firma, bu doğrultuda geliştirdiği basketbol topu içerisinde yer alan sensör ile sporcunun atış yaparken ya da topu sürerken harcadığı güç, atış açısı, top tutuşu, topu kullanma hızı, koşma vb. gibi teknik veriler yanında, kişisel çalışma için özel eğitim ve oyunlar hazırlayarak bunları Bluetooth teknolojisi üzerinde akıllı cep telefonlarına (Android-iOS) aktararak depolayabiliyor. Anlık olarak veri alabilme imkanı da bulunan teknoloji, 30 metre mesafeye kadar rahatça çalışabiliyor.

94Fifty teknolojisi enerji ihtiyacını topun içerisine konulmuş olan bataryadan sağlıyor ve Qi şarj teknolojisi yardımıyla şarj edilerek 8 saate kadar kullanım ömrü sunabiliyor. Kişisel gelişim amaçlı olarak çok büyük faydası olduğu belirtilen ürünün satış fiyatı ya da çıkış tarihi hakkında herhangi bir yer almazken, Mart ayı başında Kickstarter üzerinde bağış toplamaya başlayacağı belirtiliyor.

94Fifty Sensor Basketball - Available Now on Kickstarter!

Kaynak