Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
Kayseri Haberleri
»
Kayseri Haberleri
»
ERCİYES’İN ÖNÜNDEKİ SON YASAL ENGELDE KALKTI
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: ERCİYES’İN ÖNÜNDEKİ SON YASAL ENGELDE KALKTI (Okunma sayısı 2322 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
ERCİYES’İN ÖNÜNDEKİ SON YASAL ENGELDE KALKTI
«
:
03 Haziran 2009, 10:07:41 »
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, düzenlediği basın toplantısında Kayseri’yle ilgili gelişmeleri değerlendirdi. Erciyes Master Planı önündeki son yasal engelinden ortadan kalktığını vurgulayan Başkan Özhaseki, yazın yatırımın başlayacağını söyledi. 2. Devlet üniversitesi hakkında da bilgiler veren Özhaseki, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile görüştüklerini ve sorunları şifai olarak aştıklarını vurguladı. Elektrik Şirketi’nde Toplu İş Sözleşmesi’nin imzalanmasından önce basın mensuplarına Kayseri’yle ilgili gelişmeler hakkında bilgiler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes Master Planı’nın önündeki son yasal engelinde kalktığı vurgulayarak, yaz aylarında yatırımın başlayacağını müjdeledi. Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Özhaseki, 2. Devlet üniversitesinin önündeki engellerin şifai olarak kalktığını vurguladı. Sorulan bir soru üzerine Elektrik Şirketi ile Enerji Bakanlığı arasında yaşanan mahsuplaşma sorunu hakkında da bilgiler veren Başkan Özhaseki, söz konusu olayda bilirkişi raporlarının elektrik şirketi lehinde çıktığını ifade etti. Atatürk Stadyumu’nun yerine yapılacak olan alışveriş merkezinin temelinin 15 Haziran tarihinde atılacağını ifade eden Başkan Özhaseki, tapudan kaynaklanan sıkıtlılarla ilgili olarak yine Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’nü işaret etti.>>>kaytv
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi