Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
Kayseri Haberleri
»
Kayseri Haberleri
»
GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKAN RECEP BULUT
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKAN RECEP BULUT (Okunma sayısı 1777 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKAN RECEP BULUT
«
:
09 Haziran 2009, 10:40:06 »
Kayseri’nin tanınan gazetecilerinden Erciyes TV Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya, 22 yıldır sürdürdüğü TRT Temsilciliğinden alınmasının ardından yazılı bir açıklama yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Bulut, son zamanlar da kamu bağlantılı basın kuruluşlarında yaşanan atama ve değişiklikler de doğrusu ibret verici boyutlara ulaştığını söyledi..Konu ili ilgili bir basın açıklaması yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Bulut şu görüşlere yer verdi. Mevcut iktidarla ilgili olarak bürokrasi de yaşanan atama ve değişiklikleri bugüne kadar birer basın mensubu olarak takip ettik ve haberi dönüştürdük. Ancak son zamanlar da kamu bağlantılı basın kuruluşlarında yaşanan atama ve değişiklikler de doğrusu ibret verici boyutlara ulaştı. Son olarak, Cemiyetimizin üyesi ve eski yönetim kurulu üyemiz Veli Altınkaya’nın elinden tamamen siyasi nedenle TRT Temsilciliğinin alınması son derece üzücü ve bir o kadar da düşündürücüdür. Siyasi kadrolaşmanın diz boyu olduğu TRT’de, kadrolaşmanın İller düzeyine kadar indirgenmesi son derece üzücüdür. Bu bağlamda Cemiyetimizin üyesi ve eski Yönetim Kurulu üyemiz Veli Altınkaya’nın elinden TRT İl Temsilciliğinin tamamen siyasi kadrolaşma düşüncesiyle alınmasını şiddetli kınıyoruz. Her ne kadar bu şehri imar ettiklerini iddia edenler sahip çıkma gereği duymuyor olsa da, Cemiyet Yönetim Kurulumuzun 3 Haziran 2009 Çarşamba günü yaptığı Yönetim Kurulu toplantısında, yaklaşık 22 yıldır bu görevi yürüten ve TRT aracılığıyla Kayseri’nin tanımına katkı sağlayan Veli Altınkaya’ya Kayseri’nin tanıtımına sağladığı katkı nedeniyle plaketle ödüllendirilmesine karar verilmiştir. Bu düşünce çerçevesinde meslektaşımız Veli Altınkaya’ya reva görülen haksız uygulama karşısında her zaman Altınkaya’nın yanında olacağımızı Kayseri kamuoyuna bir kez daha hatırlatıyoruz. Unutulmamalıdır ki, daha önce de peş peşe basına getirilen yasal sınırlama yoluyla basını eli-kolu bağlı hale getirenler bilmelidir ki, sahip oldukları iktidar gücünü yitirdikleri taktirde sığınacakları ve derdini dile getirebilecekleri tek mecra yine basın olacaktır.>>>kaytv
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi