Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
Kayseri Haberleri
»
Kayseri Haberleri
»
AKP İL BAŞKANI CABAT KONGREYİ DEĞERLENDİRDİ
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: AKP İL BAŞKANI CABAT KONGREYİ DEĞERLENDİRDİ (Okunma sayısı 1968 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
AKP İL BAŞKANI CABAT KONGREYİ DEĞERLENDİRDİ
«
:
09 Haziran 2009, 10:51:52 »
Hafta sonu yapılacak olan Adalet ve Kalkınma Partisi İl Kongresi öncesi seçimleri değerlendiren İl Başkanı Mahmut Cabat, Kayseri’de güzel bir teşkilat örneği oluşturduğunu vurgulayarak, “Bu teşkilatı bozmamak gerektiğini düşünüyorum. Bu istikrarın devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda herkesin fedakar olması gerekiyor” dedi. Cumhurbaşkanı Hayrünnisa Gül’ün katılımıyla açılan Kitap Şenliği’nde en dikkat çekici isimlerden biri de Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mahmut Cabat idi. Açılış töreninin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve diğer belediye başkanları ile bir araya gelen İl Başkanı Cabat’a haftasonu yapılacak olan il kongresini sorduk. Genel Merkez ile görüşmelerinin kamuoyunda farklı şekillerde yorumlanmasını değerlendiren Cabat, Genel Merkezin gelişmeler konusunda kendisinde fikir sorduğunu belirtti. Yorumların kendisine sorulmadan yapıldığını belirten AK Parti İl Başkanı il teşkilatının tüm birimleriyle genel merkeze bağlı olduğunu ve ayrısı gayrisi olmayan bir teşkilat olduğunu öne sürdü. Genel Merkez’in tek liste konusunda bir ısrarı olup olmadığı yönündeki soruyu da yanıtlayan AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, bütün partilerin kongrelerinde tek liste arzusunda olacağını belirterek, AK Parti Genel Merkezi’nin de küskünlükler ve kavganın olmadığı bir genel kurul isteği olduğunu vurguladı. Bu isteğin bir baskı gibi algılanmaması gerektiğini ifade eden Cabat, herkesin liste çıkartacağı belirtti. Sadece peygamberlerin hatasız olduğunu vurgulayan Cabat açıklamasının devamında Kayseri teşkilatının Türkiye’de örnek bir teşkilat olduğunu öne sürdü. Bu teşkilatın bu günlere kolay gelmediğini vurgulayan Cabat, “Bu teşkilatı bozmamak gerektiğini düşünüyorum. Bu istikrarın devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda herkesin fedakar olması gerekiyor” dedi.>>>kaytv
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi