Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Haberler:
Yüreğinde Engel Olmayanların Tek Adresi
Bizde VARIZ Dergisi
bizdevariz.net
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Melleseferi
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli haberleri
»
TURNUVA EKİM'DE İSTANBUL'DA
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: TURNUVA EKİM'DE İSTANBUL'DA (Okunma sayısı 1443 defa)
melleseferi
Yönetici
Kahraman Üye
TURNUVA EKİM'DE İSTANBUL'DA
«
:
01 Ekim 2009, 21:10:59 »
01.10.09 - Dr. Trawinski adını taşıyan ve İstanbul'da iki yılda bir düzenlenen Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası 1- 4 Ekim tarihleri arsında yapılacak.
Ataköy Ahmet Cömert Spor Salonu'nda saat 11.00'da 5. Uluslararası Dr. Trawinski Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası öncesinde düzenlenen toplantıda, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı Başkanı Yavuz Kocaömer, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Mustafa Gülpınar, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş yer aldı. Toplantıda konuşma yapan Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı Başkanı Yavuz Kocaömer, Türkiye verilen eğitimi eleştirdi. Kocaömer, "Bugün okullarda genç sporcular var. Bunların kamplara katılması lazım. Bizler sahte raporlarla bu çocuklarımızın sınıfta kalmamsı için uğraşıyoruz. Böyle bir eğitim sistemimiz var. Eğitim temelden başlatılmalıdır. Bu yüzden spor il müdürleri, spor bakanları bunların takipçisi olmalıdır."diye konuştu.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Mustafa Gülpınar da, 13 branşta Avrupa'da en büyük bedensel engelli federasyonlarından biri olduklarını belirtti. Gülpınar, "Sadece basketbol ligimizde 57 takım oynuyor. Yine bu sırada Avrupa'de en büyük tekerlekli sandalye liglerinden birini düzenliyoruz. Türkiye'ye borcunu ödeyen bir federasyonuz."açıklamalarına yer verdi.
İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Gümüş ise, Böyle bir organizasyonda ev sahibi olmaktan gurur duyduğunu söyledi.>CHA
BizdeVARIZ.net
öMeR { MELLESEFERİ }
Engelsiz Bir Dünya için Bizde VARIZ
www.bizdevariz.net
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Melleseferi